"Kedves Vizsgázó!

Arról szeretnénk tájékoztatni téged, hogy 2020. február 1-től az ECDL vizsgarendszerben bevezetésre kerülnek az elektronikus dokumentumok, amelyek a papír alapú vizsgakártyát és bizonyítványt váltják fel.

A mai, digitális korunkban már természetes, hogy minden iskolában használnak e-naplót, e-ellenőrzőt is, így bizonyára az e-vizsgakártya és e-bizonyítvány sem lesz újdonság a számodra."

Miért jó az e-vizsgakártya és az e-bizonyítvány?  Kattints a részletekhez!

"Ezentúl nem kell őrizgetned a vizsgakártyádat és a bizonyítványodat sem, hiszen ezeket bármikor előkeresheted az interneten keresztül. Ha például állásra, továbbtanulásra jelentkezel, az ECDL bizonyítványodat is rögtön el tudod küldeni, hiszen már elektronikus formában tárolhatod.

Hogyan jutsz hozzá az e-vizsgakártyádhoz és az e-bizonyítványodhoz?

Olvasd el figyelmesen az alábbi tudnivalókat:

 ECDL vizsgázói fiók és e-vizsgakártya

  • Saját online ECDL vizsgázói fiókod lesz.
  • Az ECDL rendszerbe történő regisztrációdkor megadott e-mail címedre érkezik majd egy üzenet, ebben találod majd a belépési adataidat.
  • A belépési adataiddal az interneten keresztül belépsz a saját vizsgázói online fiókodba, ahol megnézheted az e-vizsgakártyádat, ezen látszik majd, hogy milyen ECDL modulokból vizsgáztál már.
  • Ha még nincs e-mail címed, fordulj a vizsgáztató tanárodhoz segítségért!
  • Az e-mailcím kérésre megváltoztatható.

E-bizonyítvány

  • Az e-bizonyítvány egy olyan digitálisan aláírt, hiteles dokumentum, amelyet ma már sok helyen használnak, és egyenértékű a papír alapú bizonyítvánnyal.
  • Ha már minden ECDL modulvizsgádat letetted, e-mailen értesítünk arról, hogy elkészült az e-bizonyítványod.
  • A saját vizsgázói fiókodba kell belépned, és innen letöltheted az ECDL e-bizonyítványodat. Ezt bármikor megteheted, akár többször is, mert az e-bizonyítványodat mindig megtalálod a vizsgázói fiókodban.

Ha mégis szeretnél papír alapú, keményfedeles bizonyítványt…

Ha úgy gondolod, hogy az e-bizonyítványodon kívül még egy keményfedeles, papír alapú bizonyítványt is szeretnél, ennek sincsen akadálya, viszont ez már külön pénzbe fog kerülni. A díja: 4500 Ft, amely a postaköltséget is tartalmazza.

A saját vizsgázói fiókodba kell belépned, és itt egy gombnyomással jelezheted, hogy kéred a keményfedeles bizonyítványod kiállítását. Ha befizetted a díjat, a bizonyítványt az ECDL Iroda a vizsgázói fiókban megadott lakcímedre postázza.

Sikeres vizsgázást kívánunk!

Ha kérdésed van, keresd az ECDL vizsgaközpontod vezetőjét és/vagy tanárodat."

Az iskola az alábbi központtal áll kapcsolatban:

CONTROLLTraining Továbbképző Központ Kft.

Telefon: +36 1 457 6990, +36 1 202-6898
Mobil:+ 36 20 980 3570
Fax: +36 1 457-6920
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cím:
1027 Budapest, Csalogány u. 23. "A" lépcsőház V. emelet

Elérhetőségek: www.controll.hu;

ECDL általános tudnivalók vizsga előtt