Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korona-vírus terjedésének megelőzése érdekében iskolánkban a következő intézkedések történtek:

  • A mosdókba további kézmosószappan-adagolók kerültek felhelyezésre.
  • Az adagolókat fertőtlenítő hatású HOSPI SEPT (Hatásspektrum: baktericid MRSA, fungicid, virucid, tuberkolicid) oldattal töltöttük fel.
  • Minden kézmosó helyiségben elhelyeztük a helyes kézmosást bemutató ábrasort.
  • Az osztályfőnöki órákon a tanárok kiemelten foglalkoznak a higiéniás szabályok betartásával. Minden osztályban levetítjük a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat, melyeket a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetnek el.
  • A március 15-i ünnepélyt a tanulók a saját osztálytermükben projektoros kivetítéssel fogják megtekinteni. Kérjük, hogy a diákok a műsort egyenruhában nézzék végig!

Kérjük a kedves Szülőket, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

Kérjük, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

Amennyiben a kialakult helyzettel kapcsolatban bármilyen változás történik, a honlapon tesszük közzé.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel:

Farkas Barnabásné

intézményvezető

Budapest, 2020. március 11.