Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk, hogy Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzata az iskolai gyermekétkeztetés nyilvántartására, megrendelésére, lemondására és számlázására a https://www.bp2.imenza.hu internetes oldalon elérhető iMenza online rendszert biztosítja.

 

A korábbi gyakorlat szerint a közétkeztetés megrendelése és a számlázás a tanévkezdést megelőzően leadott, étkeztetés igénybe vételére tett (papír alapú) szándéknyilatkozat, valamint az iMenza rendszerhez történő hozzáférés biztosításához megadott (papír alapú) hozzájáruló nyilatkozat alapján történt.

A koronavírus okozta járványhelyzet miatt a papír alapú nyilatkozatok helyett online felületen tesszük lehetővé a szolgáltatás megrendelését és az ehhez szükséges regisztrációt.

Kérjük, hogy a www.bp2.imenza.hu oldalon az „ÚJ TANULÓK BEIRATKOZÁSA AZ ÉTKEZTETÉSI RENDSZERBE” adatlapot szíveskedjenek kitölteni.

A beiratkozási felületen található „Hozzájáruló nyilatkozat”-ot szíveskedjenek kitölteni, aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben részünkre eljuttatni.

Kérjük, hogy a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat eredeti aláírással ellátott példányát feltétlenül őrizze meg, és legkésőbb a tanítás első napján az iskola titkárságára, illetve a névjegyben szereplő Irodánk címére szíveskedjen személyesen behozni vagy postán feladni.

Kedvezményre való jogosultság igénybevétele esetén a 8. sz. mellékletet a megfelelő igazolásokkal, határozatokkal (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg, vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; nevelésbe vett) szíveskedjen az adatlap kitöltésével egyidejűleg az iskola titkárságára eljuttatni. (E-mail formájában is eljuttathatja az iskolája titkárságára, de az eredeti példányokat legkésőbb a tanítás első napján le kell adni az iskolában.)

Speciális étkezési igény esetén érvényes szakorvosi (endokrinológus, allergológus, diabetológus, gasztroenteorológus) igazolást kérünk csatolni /diéta javaslat/ és e-mailben eljuttatni a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.-nek.

Esetleges kérdéseik esetén készséggel állnak rendelkezésükre munkatársaink az alábbi telefonszámainkon, aszerint, hogy gyermekük melyik intézményhez tartozik.

Együttműködésüket megköszönve, a gyermekeknek tartalmas nyári szünetet, és mindenkinek jó egészséget és szerencsés iskolakezdést kívánunk:

 

2. Kerületi Városfejlesztő Zrt. - Étkeztetési Csoport

1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.

06-1-491-0580

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélfogadási idő:

hétfő – csütörtök 7:00-16:00

péntek 7:00-12:00

Köveskutiné Tábori Anna                                                

étkeztetési asszisztens

2. Kerületi Városfejlesztő Zrt.

iroda: 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.

mobil: 36/20/279-9394

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Budenz József Általános Iskola és Gimnázium
 • Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium
 • Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium
 • Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola
 • Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium és Zenei Alapfokú Művészeti Iskola
 • Rákóczi Ferenc Gimnázium

Székely Mária

étkeztetési asszisztens

2. Kerületi Városfejlesztő Zrt.

iroda: 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.

mobil: 36/20/421-7449

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Újlaki Általános Iskola
 • Áldás Utcai Általános Iskola
 • Remetekertvárosi Általános Iskola
 • Törökvész úti Általános Iskola
 • Fillér Utcai Általános Iskola
 • Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium
 • Pitypang Utcai Általános Iskola
 • Móricz Zsigmond Gimnázium