Tisztelt Szülők!
 
Tájékoztatjuk, hogy Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzata az iskolai gyermekétkeztetés nyilvántartására, megrendelésére, lemondására és számlázására a https://www.bp2.imenza.hu internetes oldalon elérhető iMenza online rendszert biztosítja. A korábbi gyakorlat szerint a közétkeztetés megrendelése és a számlázás a tanévkezdést megelőzően leadott, étkeztetés igénybe vételére tett (papír alapú) szándéknyilatkozat, valamint az iMenza rendszerhez történő hozzáférés biztosításához megadott (papír alapú) hozzájáruló nyilatkozat alapján történt.
A koronavírus okozta járványhelyzet miatt a papír alapú nyilatkozatok helyett online felületen tesszük lehetővé a szolgáltatás megrendelését és az ehhez szükséges regisztrációt.
Kérjük, hogy a www.bp2.imenza.hu oldalon az „ÚJ ÉTKEZŐK JELENTKEZÉSE AZ ÉTKEZTETÉSI RENDSZERBE” adatlapot  szíveskedjenek kitölteni. Általunk kezelt oviból-iskolába illetve iskolából - gimnáziumba jövő gyerekekre más vonatkozik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal. 
A beiratkozási felületen található „Hozzájáruló nyilatkozat”-ot   szíveskedjenek kitölteni, aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben részünkre eljuttatni.
 
Kérjük, hogy a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat eredeti aláírással ellátott példányát a névjegyben szereplő Irodánk címére szíveskedjen személyesen behozni vagy postán feladni.
Kedvezményre való jogosultság igénybevétele esetén a 8. sz. mellékletet a megfelelő igazolásokkal, határozatokkal (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg, vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; nevelésbe vett) szíveskedjen az adatlap kitöltésével egyidejűleg az iskola titkárságára eljuttatni. (E-mail formájában is eljuttathatja az iskolája titkárságára, de az eredeti példányokat legkésőbb a tanítás első napján le kell adni az iskolában.)
Diétás étkezéshez kapcsolódó tudnivalók (nem feltétlenül kapcsolódik a tartós betegség kedvezményhez) 
Diétás étrend igényléséhez feltétlenül szükséges a jogszabályban nevesített szakorvos igazolása (gasztroenterológiai, diabetológiai ,endokrinológia vagy allergológiai szakvélemény) Házi gyermekorvosi igazolás nem elegendő! Az igazolást /diéta javaslat/ kérünk csatolni és e-mailben eljuttatni a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.-nek. Esetleges kérdéseik esetén készséggel állnak rendelkezésükre munkatársaink az alábbi telefonszámainkon.
Együttműködésüket megköszönve, a gyermekeknek tartalmas nyári szünetet, és mindenkinek jó egészséget és szerencsés iskolakezdést kívánunk:
 
II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. - Étkeztetési Csoport
1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.
06-1-491-0580
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Székely Mária
étkeztetési asszisztens
II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.
iroda: 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.
mobil: 36/20/421-7449
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Érdeklődni az iskolában Kenderes Anikónál a +36 1 394 4965 / 140 -es telefonszámon lehet.
 

{source}<iframe frameBorder="0" height="680" width="100%" src="https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vTgENiAJkXxc5VtV9MBc090oGmogGlWLhYWxE-Kk2gILMCMmM-WLtWJL9RajHjwIw/pub?embedded=true"></iframe>{/source}

{source}<iframe frameBorder="0" height="680" width="100%" src="https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQD5OwLcnsR1MUKV9AwDRV8O4OiuMXhmm9Xn_tpnPaA8JreIQtyeQ7X_CgqjVDwoQ/pub?embedded=true"></iframe>{/source}

{source}<iframe frameBorder="0" height="680" width="100%" src="https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vS8Ck-g0GN1U5yd-DRRQOzmhKa3x20Y1WeTYEGO2NWE_EvBtHzpaIcVZSmF6JFz5Q/pub?embedded=true"></iframe>{/source}